♥ Korten på Melina

2011-10-12 13:02:08
4 kommentarer


Hur söt är inte min lilla tjej? :) ♥

Nu kunde man se korten från fotograferingen på internet och beställa! Tack Maria för att du sa det, annars hade jag väntat tills på fredag för att kolla om dom hade kommit, nu är iaf massa kort beställda i olika storlekar! :)

Morgonen spenderades på öppna förskolan som vanligt :)
Massa bus och lek och sångstund som alltid, sen bjöds det på äpplepaj med grädde till fikan, muuums! Även Melina älskade det, att inte låta sitt barn få smaka när man sitter och fikar, går det ens? Utan gnäll? Inte med min lilla iaf :)
Sen följde Maria och Casper med hit en stund.  
Nikki fick vi låsa in som började att morra som bara den, blivit helt knäpp efter senaste löpningen tyvärr.
Så medans Melina och Casper lekte med leksakerna, klippte jag snelugg på Maria som jag lovat :) Blev jätte fint och hon blev så fin i det, det ramar verkligen in ens ansikte, hoppas du gillar den! :)

Anonym

oh va fina bilder :D

2011-10-12 20:15:37 http://mscharlie.blogg.se/
Emmi

Ja visst blev dom bra :)

Jihanna

Asså nog för att jag har en egen dotter, men melina är ju så söt så jag dör!!! Otroligt fina kort ;) Skulle gärna vilja ha ett sånt där litet om jag får? Sätta in i Leijas sån där bok tänkte jag. Hoppas allt är bra med er annars. Fan va flitig och duktig du är på att hitta på saker och göra grejer. Det med halksockarna ska jag faktiskt oxå göra. För det finns så dåligt utbud. Hoppas vi ses snart. Kramar

2011-10-13 07:02:33
Emmi

Johanna: Vad kul att du skriver! :) hehe vad snällt sagt, såg leijas bild på fb hon var ju för söt med :) japp klart du får ett sånt ska kolla om Melina har sån kompis sida i sin baby bok med. Tack ska du ha ja jag är ganska pysslig av mig, älskar sånt o fixa grejer som du kanske märkt hehe, ja sockarna blev jätte bra verkligen, riktig skillnad mot dom i affärerna så testa :) ja vi ses jätte gärna någon dag! Kram
Namn:
Kom ihŒg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: