♥ släng pussar

2011-10-17 12:35:05
3 kommentarer

Ingen vinst för nån utav oss igår på Bingolotto, men nära vinst var man som alltid.
Nu ligger Melina och sover efter att ha varit på Öppna förskolan hela morgonen, Hon fick 2 st pussar av en liten tjej, så sött! Sen satt hon och kastade släng pussar till Melina, att jag inte dog, Melina bara kollade och log :) Så nu var hon var helt färdig, jobbig natt som vanligt. Så nu känns det jätte skönt med lite egen tid, bara sitta och ta det lugnt och njuta av en kopp kaffe.
Känner verkligen att jag går på reserv krafterna, som att Melina vaknar hela nätterna och ska upp, så min sammanlagda sömn med alla vaknanden blir ca, 5 timmar per natt, och att avbryta sömnen hela tiden, känns ju som om man soverr ca 2-3 timmar. Skönt att vi ska till Bvc i morgon och mäta och prata om huvudet, för sömnen fick jag ingen chans att ta upp senast.

Tack för alla fina kommentarer föresten, det är säkert ingen fara med Melina, men jag vill ju självkart vara på den säkra sidan! Och har det inte växt så villl jag att dom kollar i vilket fall ♥


 

Ska du borsta mitt hår mamma, så ska jag borsta ditt, Älskar dig mitt busfrö! :)


Mormor

sötisar så gullig

2011-10-17 19:12:21
My

Hej gumman! Brukar vara inne och läsa varje dag och nu när jag inte varit det så var det självklart något jag missade!

Det är bra att du ligger på! Jag tror inte heller att det är något, (tror också på att huvudformen ändrats), men som du säger så är det alltid bra att vara på säkra sidan så man kan släppa den oron sen.När Milo var liten så var han ofta väldigt blå runt munnen (Det kan tyda på syrebrist) Det var också något som läkaren bara slängde ur sig och lämnade oss med massa frågetecken... Vi fick en tid till en specialläkare, men jag minns också så väl att man gick därifrån och kände sånt obehag och dåligt bemötande från läkaren.. Är det en kvinnlig läkare som pratar ganska dålig svenska?

2011-10-17 19:39:19 http://enlitenimagen.blogg.se/
Maria

åå fina ni är våra små älsklingar <3 Pussillipuss och tack för idag <3

2011-10-17 20:21:07Namn:
Kom ihŒg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: