♥ Sjukstuga

2011-09-30 20:40:33
2 kommentarer

Vi har spenderat dagen hemma och bara tagit det lugnt, och lekt med  alla leksaker och busat. Men det roligaste är ett par nycklar, nikkis vatten skål och skeden i kaffe koppen som plingar.
Fick en avi hem, utan någon avsändare eller vart det kom ifrån, var ett paket till Melina som skulle hämtas ut på macken. Jag har inte beställt nått, så blev med andra ord jätte nyfiken, självklart hade dom glömt skriva hämtas efter 15.00 så det var bara att traska hem igen, och upp igen efter 1,5 timma.  

Paketet är från go boken, suck! Gick ur där när Melina var 3-4 månader.
2 plastiga wille lär sig, och han kan typ böcker för 200 kr, skulle inte tro det.
Besviken med andra ord haha ..
Hade även planerat att vi skulle gå till lekplatsen, men självklart somnade min lilla älskling 5 min innan.
Så det får bli i morgon istället, så vi kan ta med oss fika och kaffe :) Blir även en sväng ner till Reningsborg och kolla om loppis / stugerna är kvar. Blir tyvär inget kalas för våran del i morgon, Rocky är sjuk, förkylning och hosta. Jag börjar även känna mig krasslig i halsen från och till. Hoppas det går över fort och inte blir mer än så, Annars händer det inte mycket mer i helgen, Mamma ska passa Melina på söndag, så jag kan ta ut mina extensions. Äntligen! Ska bli så skönt, Längtar efter mitt egna hår nu hehe. Godis lådan var super rolig tyckte Melina, satt och plockade och la tillbaka över en halvtimme. Nappen är ett måste annars åker allt godis in i munnen hehe :)
 


charlie

Aw tack :DDock ej så bekväma som jag trodde. jag o mina feta vader. men de passar OK :) fint med mudden lixom. Halv wanna be brat varning på moi? hhahahaga? Jag e snurrig, menar i heden :P Imorgon skall dt vara en i munkebäckstorgetoch i backaplan. men blir nog inget för min del hade mindre cash kvar än vad jag trodde!ja men antar dt kmr bli mer nu när bagage loppisen e över. fan jag som har gummistövlar nu och kunde ha traskat runt där! (alltid gegga där) Men men!Haha gööööttt jag trodde jag var den enda som sov i det!Puss krya på er!

2011-09-30 21:34:51 http://mscharlie.blogg.se/
charlie

gud vad söt du e tack för de fina orden gumman <3

2011-10-01 21:51:19 http://mscharlie.blogg.se/Namn:
Kom ihŒg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: