♥ Uppdatering!

2011-09-20 12:21:55
1 kommentarer

Det har varit några rejält tuffa dagar under helgen och veckan.
Så därför har bloggen kommit åt sidan, Melina har nu fått tandsprickning och den första tanden på henne syns äntligen, och den är nu på väg upp! :)

Melinas sovande är katastrof! Hon vill bara sova på morgonen som vanligt efter 2 timmar, sen ska hon vara vaken tills hon lägger sig klockan 7, hon har alltid sovit en stund på eftermiddagen, och det har funkat perfekt när vi fick in dom nya rutinerna med bad och att somna hos mig på kvällen, Men nu har hon vägrat att sova i två dagar på dagen, alltså är hon vaken från 12-7 på kvällen, sen är hon helt slut, Självklart lägger jag henne då så hon får sova för natten.
Men nu två dagar irad, har hon vaknat 23:00 och är kanon pigg och ska upp ...
Vägrar att somna om, så det har blivit natt promenad och bilkörning dessa nätter för att få henne att somna om, Och det tar 1-2 timmar. Så somnar klockan 01:00 & ska självklart upp 07:00, Vet inte vad jag ska göra, pratade med Bvc som sa att korta ner sov stunden på morgonen och dela upp den på två så hon sover på eftermiddagen en stund. Och att hon nattas senare. Men chansen är ju att hon vaknar runt 03:00 och är pigg. Jag hoppas att det bara är en tillfällig grej och att det är pga utav tanden som kommer.


Min vackra, på väg till pappas jobb för att hålla honom sällskap i lördags, = Jag och Melina sov i bilen efter att varit vakna och uppe sen halv 5 på morgonen hehe, roligt sällskap ;) Efter det var vi bjudna på kräftskiva i Olofstorp, hade jätte trevligt, gud vad gott det va, massa kräftor och räkor, Mums!

Melina var finklädd, och hade sin nya skinnjacka som passade nu. Tack mormor!
 
Igår kväll, allt för att hålla Melina vaken till klockan 7, kom jag på idén, låt henne äta gröt själv, det var uppskattat! där satt hon ett bra tag och roade sig haha. Även nikki fick smaka :)Mormor

Är man så söt får man vara vaken när man vill kramizzzzzzzzzzzz mormor o sally

2011-09-20 21:40:34Namn:
Kom ihŒg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: